HA' EN GOD DAG©

Kun mennesker kan skabe resultater. Alle medarbejdere ligger inde med en kolossal viden og et latent engagement. Disse ressourcer frigøres næsten automatisk, når medarbejderen oplever sig selv som en person, der tages med på råd.

Medarbejderen er jo den, der i hverdagen møder chefer, kolleger, brugere og de processer, som skal til for at levere kvalitet. Han eller hun ved, hvordan virksomhedens skjulte ressourcer kan frigøres. 

Vi arbejder med formålsrettet kommunikation. Det er et effektivt middel til at opnå bedre resultater for virksomheden, ledelsen og den enkelte medarbejder. Når resultaterne bliver bedre, så øges alles engagement og virkelyst. Sådan kan vi medvirke til at alle får en god dag - med eller uden grund.

"Ha' en god dag" er et helt unikt "gør-det-selv" koncept, som er bygget op omkring "Best Practice" i forhold til udvikling af mennesker. Konceptet kan let "skræddersys" til lige netop Jeres arbejdsplads.

"Ha' en god dag" handler om dagligdagen , foregår i dagligdagen og gennemføres i den enkelte afdeling, det enkelte team eller for hele organisationen.

For at sikre, at I får størst muligt udbytte af Jeres investering, gennemfører vi "Ha' en god dag" sammen med Jer første gang. Herefter kan I selv igen og igen være i stand til at videreføre processen.

Kontakt osfor en uforpligtende præsentation af konceptet.